~ vernieuwde workshop! ~

Vorige Artikel 8 van 14 Volgende

Workshop Verftechnieken II met Annie Sloan Paint datum in overleg

€ 42,95 (inclusief btw)
Voorraad 3 stuks

Wil jij weten wat je allemaal kan doen met ChalkPaint van Annie Sloan? Kom dan 1 van de officiële Annie Sloan workshops bij ons volgen. Als officieel stockist ben ik door Annie zelf getraind om deze workshops te geven! 

Deze workshop is het vervolg op de "basis" workshop Verftechnieken I en onderdeel van de Masterclass cursus van 2 avonden. Echter kun je deze ook volgen als je I niet gevolgd hebt. 

We starten de avond met een kopje koffie of thee. Na een korte uitleg over Annie Sloan en haar verf gaan jullie zelf aan de slag met deze veelzijdige verf!
We werken op een mooie dikke vurenhouten plank! 

Tussendoor moet de verf natuurlijk drogen. Mooi moment om even wat te drinken en voor wat lekkers. Uiteraard kun je ook even rondkijken in de winkel. Daarna gaan we weer verder!

Aan het einde van de avond ga je naar huis met een dosis inspiratie en je eigen moodboard!

Na afloop van de workshop kun je Chalk Paint kopen met 10% korting (alleen geldig op de avond van de workshop)!!

De workshop start om 19.00 uur. Uiteraard hebben wij een schort voor je klaarhangen en zijn alle materialen inbegrepen in de prijs! De eindtijd zal ongeveer 21.30/22.00 uur zijn.

In verband met de Corona-maatregelen is er plaats voor maximaal 3 personen (of 4 personen als 2 personen uit het zelfde huishouden komen). 

© 2007 - 2021 `t Bakhuus, binnen- en buitendecoratie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel