Klantenservice & verzendkosten

Al onze producten worden met zorg ingepakt en verzonden via PostNL. 

Wij hanteren lage verzendtarieven, óók voor het buitenland!

I.p.v. tot 10 kilo voor 6,95 kun je bij ons tot 30 kilo voor 6,50 verzenden. De maximum afmeting van zo'n pakket mag zijn 100x70x50 cm.
Een extra groot pakket verzenden kan tot een maximale afmeting 170 x 70 x 55 cm. Hiervoor rekenen wij € 10,00 verzendkosten.

Ook verzekerd verzenden behoort gewoon tot de mogelijkheden, hiervoor betaal je een kleine toelage. 

Je kunt deze opties zelf selecteren door bij "verzenden naar" te kiezen voor wat bij jouw bestelling van toepassing is.

 

Wij zijn nooit aansprakelijk voor vertragingen in de verzending, beschadigingen aan de producten door onzorgvuldig handelen van post nl of voor het zoekraken van pakketten. Onze pakketten worden met track en trace code verzonden en de producten worden met zorg verpakt. 
Indien het een breekbaar product is kunt u kiezen voor verzekerd verzenden, dit is echter een keuze die u zelf dient te maken.

Wij verzenden in principe de artikelen op donderdag, vrijdag of zaterdag. Echter als een bestelling op zondag geplaatst wordt doen wij ons uiterste best om deze al wel eerder te verzenden. Heeft u echt haast met een bestelling, vermeld dit dan even in het vak Opmerkingen, dan doen wij er alles aan om een bestelling sneller te leveren!

Op onze pagina Algemene voorwaarden vindt u alle gegevens met betrekking tot betalingen, retourneren etc. De kosten voor retourzenden zijn voor uw eigen rekening!

Retourneren is niet mogelijk voor de volgende produkten;

- Meubels speciaal voor u gemaakt, zoals onze industriële kasten, tafels e.d.
- Meubels en verlichting speciaal voor u besteld uit de collectie van BePure
- Afgeprijsde artikelen

Wij brengen administratiekosten a € 6,50 in rekening voor de verwerking van uw retourzending. U betaalt alleen wanneer u om eigen redenen van uw aankoop afziet. Mocht u een verkeerd product hebben ontvangen of een product waaraan iets mankeert, dan brengen wij vanzelfsprekend geen kosten in rekening voor het retourneren. De administratiekosten brengen wij in mindering op het terug te storten bedrag. 

 

© 2007 - 2024 `t Bakhuus, binnen- en buitendecoratie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel