ANNIE SLOAN

Chalk Paint™, decorative paint by Annie Sloan

't Bakhuus is officieel dealer van de chalk paint van Annie Sloan, en daar zijn we trots op. Chalk paint van Annie Sloan is namelijk uniek in haar soort. Annie Sloan is niet alleen een naam op een blik, Annie Sloan is de "bedenker" van de verf, een leuke spontane vrouw met wie wij als dealer regelmatig contact hebben. Geen megabedrijf met een grote naam, maar een familiebedrijf met hart voor de zaak en bij wie we terecht kunnen met vragen!

Wat is er dan nog meer zo bijzonder aan deze verf? Je kunt het eigenlijk overal voor gebruiken. Waar andere merken alleen gebruikt kunnen worden op voornamelijk hout, kan de chalk paint van Annie Sloan op alle ondergronden gebruikt worden. Dus naast je meubels kun je ook plastic, metaal, beton, glas, plavuizen, leer en stof verven. Voorbeelden hiervan hebben wij in onze winkels!
En het allermooiste; je hoeft NIET TE SCHUREN OF VOOR TE BEHANDELEN!!.

Vloeren, trappen en zelfs keukens worden onder handen genomen met deze geweldige krijtverf met een matte, authentieke uitstraling. Alles wat je verft werk je af met een clearwax of een matte lacquer. Dit is je bescherming tegen krassen en stoten en zorgt ervoor dat je alles met een vochtige doek kunt afnemen.

Wil je meer weten over deze verf, kijk dan eens in de overige rubrieken op onze site, bij de voorbeelden, hoe het werkt, de workshops, etc. Of stuur een mailtje met je vragen. Bellen mag natuurlijk ook!! 

Wij geven graag een uitgebreid en eerlijk advies!! 

In onze winkel in Meppel (tussen Zwolle en Hoogeveen) staan vele voorbeelden van alle toepassingen. Een workshop volgen is ook een aanrader, hierbij leer je diverse technieken.

We zien je graag in onze winkel. En natuurlijk kun je altijd via de webwinkel bestellen, wij streven ernaar om te allen tijde alle kleuren op voorraad te hebben.
 

 

 

Gastenboek

  • 03-12-2020 - Mooie metalen bakken besteld en snel thuis bezorgd. lees meer
  • 30-11-2020 - Wat een leuke spullen gehad, mijn vrouw is er vast...  lees meer
  • 23-11-2020 - Geweldige support en ondersteuning over verf van Annie Sloan via...  lees meer
Plaats een bericht
© 2007 - 2020 `t Bakhuus, binnen- en buitendecoratie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel