Wat is ChalkPaint?

Chalk Paint™, decorative paint by Annie Sloan

'ChalkPaint van Annie Sloan is namelijk uniek in haar soort. 

Wat is er dan zo bijzonder aan deze verf? Je kunt het eigenlijk overal voor gebruiken. Waar andere merken alleen gebruikt kunnen worden op voornamelijk hout, kan de chalk paint van Annie Sloan op alle ondergronden gebruikt worden. Dus naast je meubels kun je ook plastic, metaal, beton, glas, plavuizen, leer en stof verven. Voorbeelden hiervan hebben wij in onze winkels!
En het allermooiste; je hoeft NIET TE SCHUREN OF VOOR TE BEHANDELEN!!.

Vloeren, trappen en zelfs keukens worden onder handen genomen met deze geweldige ChalkPaint met een matte, authentieke uitstraling. Alles wat je verft werk je af met een clearwax of de lacquer. Dit is je bescherming tegen krassen en stoten en zorgt ervoor dat je alles met een vochtige doek kunt afnemen.

Wil je meer weten over deze verf, kijk dan eens in de overige rubrieken op deze pagina, bij de voorbeelden, hoe het werkt, de workshops, etc. Of stuur een mailtje met je vragen. Bellen of whatsappen mag natuurlijk ook!! 

Wij geven graag een uitgebreid en eerlijk advies!! 

In onze winkel in Meppel (tussen Zwolle en Hoogeveen) staan vele voorbeelden van alle toepassingen. Een workshop volgen is ook een aanrader, hierbij leer je diverse technieken.

We zien je graag in onze winkel. En natuurlijk kun je altijd via de webwinkel bestellen, wij streven ernaar om te allen tijde alle kleuren op voorraad te hebben.

© 2007 - 2024 `t Bakhuus, binnen- en buitendecoratie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel