Herroepingsvoorwaarden

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tbakhuusonline.nl. Wij zullen u de procedure evenals een retourdocument via de mail toezenden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour gestuurde artikelen terugstorten mits het product/de producten reeds in goede orde retour ontvangen is/zijn.

De industriële meubels die u via deze webwinkel koopt worden op maat voor u gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.Dit geldt ook voor speciaal voor u bestelde meubels uit de collectie van BePure.

© 2007 - 2024 `t Bakhuus, binnen- en buitendecoratie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel