~ Herfstworkshop ~

Artikel 3 van 14

3 kilo Merino wol met GRATIS workshop plaid Handbreien!!

€ 109,95 (inclusief btw)

Je kunt natuurlijk een kant en klaar plaid kopen, maar is het niet veel leuker en gezelliger om er eentje zelf te maken??

Een bol zuiver Merinowol van 3 kilo kost los € 99,95. De workshop krijg je er gratis bij!

Bij ons kun je kiezen uit 9 kleuren om een prachtig plaid te maken. Je hoeft geen ervaring te hebben, iedereen kan het!! 
We gaan aan de slag met een hele grote bol zuiver Merino wol, waarvan je een plaid kunt maken van ongeveer 1.00 x 1.20/1.50 meter. Dit afhankelijk van hoe losjes of strak je breit. 

De ochtend of middag is compleet verzorgd inclusief materiaal en natuurlijk koffie/thee met wat lekkers en drinken met wat lekkers op tafel! De workshop start om 10.30 uur of 13.30 uur!

Geef door welke kleur je wilt gebruiken, dit bestel ik namelijk speciaal voor jou! Je mag natuurlijk altijd even in de winkel langskomen om de kleuren in het echt te bekijken, echter ik moet uiterlijk 5 werkdagen van te voren de kleur weten.


LET OP: de kleuren op de foto kunnen afwijken van de werkelijkheid, dit in verband met je beeldscherminstellingen!

Omdat ik de wol speciaal voor je bestel vraag ik je vooraf te betalen, zodra je betaling is ontvangen is je deelname definitief (onder voorbehoud van voldoende deelname, anders wordt het bedrag uiteraard terug gestort). 
Let op; kies bij de "betaalwijze" voor "Vooraf overmaken"en bij "versturen binnen" voor "Workshop 't Bakhuus". Dan berekent het systeem geen verzendkosten en ontvang je een mail met de bevestiging en de rekeneninggegevens waarnaar je het totaalbedrag kunt overmaken. 

Omdat de wol speciaal voor jou besteld wordt is het alleen mogelijk te annuleren tot 5 werkdagen van te voren. Annuleer je daarna, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Echter kun je dan wel in de winkel je bestelde bol merino wol afhalen! 

© 2007 - 2024 `t Bakhuus, binnen- en buitendecoratie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel