~ NIEUWE WORKSHOP ~

Artikel 10 van 10

Workshop Wandcirkel/draaiplateau datum in overleg

€ 44,95 (inclusief btw)

In deze nieuwe workshop maak je je eigen wandcirkel van een draaiplateau.

Je kunt deze dus op 2 manieren gebruiken; als draaiplateau op tafel met leuke spulletjes of lekkere hapjes erop maar ook als wandcirckel aan de muur. 

De cirkel heeft een doorsnede van 40 cm. 

We werken met de producten van Iron Orchid Designs en Annie Sloan. De cirkel wordt door mij van te voren alvast geverfd in de kleur Graphite of Old White. Geef dus even aan of je een witte of zwarte ondergrond wilt.  

Vervolgens kun je kiezen uit heel veel verschillende stempels van Iron Orchid Designs die je als ondergrond gebruikt. Je mag helemaal zelf weten met welke kleuren ChalkPaint je deze erop wilt zetten en vervolgens kun je ook nog kiezen uit 1 van de transfers die ik voor je klaar heb liggen. Uiteraard mag je ook alleen kiezen voor verschillende stempels, maar net wat je zelf mooi vindt! Het bord wordt afgewerkt met wax en de witte kan ook nog extra worden afgewerkt met bruine of zwarte wax voor een oudere of stoerdere look!

Er zijn verschillende transfers aanwezig om uit te kiezen!

De workshop begint om 13.00 uur en zal ongeveer 3 uur duren. Aan het eind van de middag ga je naar huis met je eigen unieke (wand)bord!! De workshop wordt gegeven op donderdag, vrijdag en zaterdag, een datum wordt in overleg gepland!

De middag is compleet verzorgd met koffie/thee met wat lekkers en een drankje en lekkers op tafel!

 

 

© 2007 - 2024 `t Bakhuus, binnen- en buitendecoratie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel