Artikel 1 van 1

Even voorstellen!!

Hallo,

Hier zal ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Paula Mulder en in november 2005 ben ik een winkel begonnen met binnen- en buitendecoratie, 't Bakhuus genaamd. We verkopen stoere, landelijke woonaccessoires, leuke tuinaccessoires en kleine meubeltjes. Ook zijn we officieel Annie Sloan stockist (dealer), we hebben de volledige collectie Chalk Paint™, Wallpaint, SatinPaint, kwasten en overige producten van dit prachtige merk!
Ook geef ik creatieve workshops! 

Doordat ik al mijn inkopen zelf doe kan ik klein inkopen, dus in de winkel zul je van bepaalde artikelen er slechts 2 vinden. In de webwinkel staan artikelen waarvan ik er natuurlijk iets meer op voorraad heb. Het zou echter toch kunnen voorkomen dat je een artikel hebt besteld wat onlangs ook in de winkel is verkocht en het daardoor niet meer voorradig is. Ik neem dan uiteraard contact met je op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ik zal in ieder geval altijd proberen om het toch nog te kunnen leveren!!

Mijn man heeft een smederij op dezelfde locatie als de winkel in Meppel en (ver)maakt alles van metaal in onze eigen werkplaats/smederij. Hierbij kun je denken aan op maat gemaakt hekwerk, inrijpoorten, schoorsteenkappen maar ook brievenbussen, verlichting etc. is bij ons te koop. En natuurlijk onze eigen stoere meubels, een combinatie van metaal en hout!

Graag tot ziens!

Groetjes van Paula Mulder

© 2007 - 2024 `t Bakhuus, binnen- en buitendecoratie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel